Generelle vilkår (« GV»)

 

November 2017

 

1. Avtalepartnere, gjeldende lov og programdomene for GV

Din avtalepartner er:

EDITIONS ATLAS SA
Route des Dragons 7
CH – 1033 Cheseaux-sur-Lausanne
Sveits

Publikasjonsdirektør: Niklas Wihlborg
Domstol for handelsregisteret: Lausanne
Nummer i handelsregisteret: CHE-105.945.026
Telefon kundeservice: 21 03 06 70
E-post kundeservice: kundeservice.nor@editionsatlas.ch

Editions Atlas har gleden av å kunne ønske deg velkommen på deres nettside. Nettsiden samt handelsforbindelsene inngått som resultat av kjøp av produkter via denne nettsiden er underlagt norsk lov kun for bestillinger og leveringer foretatt i Norge.  Disse generelle vilkårene (GV) er utarbeidet på norsk.

Disse generelle vilkårene gjelder alle handelsforbindelser, aktuelle og fremtidige, mellom selskapet Editions Atlas og en myndig person over 18 år med rettslig handleevne, inngått i Norge hvor personen er bosatt, som følge av en bestilling av produkter av merket Editions Atlas på nettsiden www.editionsatlas.no. Editions Atlas forbeholder seg retten til, til enhver tid, å komplettere, endre eller fjerne disse GV delvis eller i sin helhet. De gjeldende GV er vilkårene aktuelle på bestillingstidspunktet, og kan konsulteres på www.editionsatlas.no

Nettsiden www.editionsatlas.no (heretter kalt "nettsiden") eies av og er registrert av Editions Atlas SA, med hovedkontor i Cheseaux-sur-Lausanne. Alle rettigheter.

Oppdag-tilbudet vårt er begrenset til én bestilling per husstand og per samling.

Du har etter loven rett til å returnere varene innen 14 dager etter mottak av disse, uten å gi noen begrunnelse. (jf. artikkel 9).

via e-post: kundeservice.nor@editionsatlas.ch
per telefon: 21 03 06 70
per brevpost: Editions Atlas SA, Route des Dragons 7,
CH – 1033 Cheseaux-sur-Lausanne, Sveits

 

2. Gjennomføring av bestillingen, konklusjon av kontrakten og bevitnelse

Før du bekrefter bestillingen din, har du mulighet til kontrollere og eventuelt å endre på innholdet i bestillingen i tillegg til alle opplysningene du har oppgitt. Bestillingen din blir først registrert etter at du har klikket én gang til, det vil si ved å klikke på tasten "Jeg bekrefter bestillingen min".

Du vil motta en e-post som bekrefter at bestillingen din er registrert. Dersom e-postadressen din ikke er gyldig, kan vi dessverre ikke registrere bestillingen din.

Produktene som tilbys på nettsiden www.editionsatlas.no er for salg så lenge tilbudet er på nettet, og så lenge varebeholdningen rekker. I tilfelle utilgjengelighet, forplikter Editions ATLAS seg til å informere deg på bestillingstidspunktet, eller så raskt som mulig, via brevpost, e-post eller telefon.

 

3. Beskrivelse av produktene

Produktene som tilbys er beskrevet i detalj i brosjyrene våre og på nettsiden vår. Fotografiene gir et generelt bilde av hvert produkt. Fargevariasjoner kan forekomme grunnet datateknologi, særlig grunnet skjermoppløsningen.

 

4. Priser

Alle prisene er i norske kroner, inkludert MVA. Eventuelle fraktkostnader kan tilkomme. Disse er i så fall presisert i de spesielle betingelsene til produktet. Editions Atlas forbeholder seg retten til å endre prisene sine under perioden for samlingen i henhold til den økonomiske situasjonen.

 

5. Betaling

Varene dine vil bli levert sammen med en faktura og en betalingsseddel. Fakturaen gir en oversikt over alle de bestilte produktene og deres pris. Av logistiske grunner kan en levering være fordelt i flere pakker. Betalingsfristen for fakturaen er 30 dager. Du kan betale de bestilte produktene med en betalingsseddel.

 

6. Eierskapsrettigheter

Varene forblir vår eiendom inntil fakturaen for varene er betalt i sin helhet.

 

7. Levering

Varene leveres utelukkende per post, direkte hjem til deg. Den første leveringen kan ta 2 til 3 uker fra bestillingsdato på grunn av den store etterspørselen etter våre eksklusive tilbud i Europa. Vi takker for forståelsen.

Leveringsadressen er adressen du oppgir når du bestiller. I tilfelle feil eller ufullstendig adresse, kan vi dessverre ikke levere varene til deg.

Vi er ikke forpliktet til å forsyne alle produktene våre til alle regioner og alle land. Levering skjer utelukkende til landet spesifisert under www.editionsatlas.no

 

8. Oppsigelse av en samling

Du kan til enhver tid avbryte videre forsendelser av en samling ved å kontakte kundeservice på e-post, brev eller telefon. Du er ikke forpliktet til et obligatorisk minstekjøp.

Du kan fortsette å motta regelmessige forsendelser i opptil 6 måneder etter bestillingen. Deretter mottar du videre forsendelser så lenge lageret rekker.

 

9. Angrefrist

Du har angrefrist og mulighet til å annullere bestillingen din, unntatt for personliggjorte artikler samt audio, video og programvare som ikke lenger er forseglet. Fraktkostnaden for retur av varene er på kundens bekostning. Du kan returnere varene til Editions Atlas SA innen tretti (30) dager fra mottaksdato uten forhåndsvarsel til adressen nedenfor.?Du kan også informere Editions Atlas SA om at du angrer eller ønsker å annullere kjøpet innen femten (15) dager etter at du har mottatt de bestilte varene.?Denne informasjonen kan gis til vår kundeservice via brev, e-post eller telefon (21 03 06 70) eller ved å bruke angrefristskjemaet tilgjengelig her.)

Etter å ha informert kundeservice, har du femten (15) dager på deg til å returnere pakken din til adressen nedenfor.

Editions Atlas
Svarsending 7360
0096 OSLO

Produktene må returneres i sin helhet i originalemballasjen (med bruksanvisning, tilbehør osv.).Du vil få tilbakebetalt hele det betalte beløpet, inkludert frakt for mottak (standardpris), senest 14 dager etter at Editions Atlas SA har fått informasjon om at du ønsker å benytte deg av angrefristen. Tilbakebetalingen kan utsettes til varene er mottatt i retur eller ved bevis på at varene er sendt, hvilket inntreffer først.

 

10. Garantirett og retur av varer

Gjeldende garanti svarer til de juridiske bestemmelsene. 

Du kan selvfølgelig benytte deg av returretten på 14 dager, og returnere varene til oss, innenfor denne fristen, uten begrunnelse.

Vennligst kontroller kvaliteten og kvantiteten av varene umiddelbart ved mottak. Dersom en artikkel skulle være defekt, har du bytterett innen fristen for returretten, uten ekstra kostnad.

Synlige og skjulte feil på varene må formidles per brev eller e-post (kundeservice.nor@editionsatlas.ch) senest tretti (30) kalenderdager etter mottak.

Reklamasjonsretten slutter å gjelde tre (3) måneder etter mottak av varene.

Merk at dersom varen er skadet på grunn av feil bruk eller ødelagt emballasje, kan vi ikke erstatte varen.

Vennligst send varene i retur til:

Editions Atlas
Svarsending 7360
0096 OSLO 

 

11. Vern av personopplysninger

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til vår politikk for personvern.

Vi bruker dine personlige opplysninger til å behandle bestillingen din og til å sende deg nyheter og tilbud fra selskapet vårt.

Når du bestiller på nettsiden vår eller på en annen måte, gir du Editions Atlas SA uttrykkelig rett til å behandle personopplysningene dine i henhold til betingelsene i de generelle vilkårene og for personvern.

Dersom du ikke ønsker å motta informasjon og interessante tilbud lenger, kan du til enhver tid motsette deg bruken, behandlingen og formidlingen av dine personlige opplysninger til kommersielle formål ved å sende et brev eller en e-post til kundeservice.nor@editionsatlas.ch. Opplysningene som kreves for å behandle bestillingen din gjelder imidlertid ikke. Etter mottak av opposisjonen din, vil vi kun bruke disse opplysningene til å behandle bestillingen din, og vi vil slutte å sende deg reklame og kataloger.

 

12. Ansvar

Til tross for omhyggelig gjennomføring og oppdatering av www.editionsatlas.ch, kan vi ikke fullstendig utelukke eventuelle feil, uklarheter eller utelatelser, i tillegg til problemer som kan oppstå ved tilkobling til nettsiden, eller at forbindelsen blir avbrutt. I slike tilfeller avskriver vi oss alt ansvar for eventuelle direkte eller indirekte skader.

vår nettside www.editionsatlas.no, er vi lenket til andre nettsider. For alle disse lenkene, deklarerer vi eksplisitt at vi ikke har noen som helst innflytelse over utseendet og innholdet til disse nettsidene. Leverandøren eller operativsystemet til den bestemte nettsiden er ansvarlig for innholdet. Innholdet til sidene vi er lenket til ble kontrollert for eventuelle lovbrudd på det tidspunktet lenken ble opprettet, og det fantes ikke noe ulovlig innhold på det tidspunktet. Det er imidlertid ikke mulig å ha permanent kontroll på innholdet til sidene vi er lenket til, med mindre vi har konkrete mistanker til lovbrudd. Vi supprimerer disse lenkene umiddelbart dersom vi blir kjent med et brudd på loven.

Ingen av partene er ansvarlig for forsinkelser eller manglende ytelse av forpliktelser av årsaker utenfor deres kontroll (Force Majeure), med unntak av betalingsmislighold. Force Majeure omfatter, uten begrensninger, konflikter, opprør, oppstandelser, alvorlige forstyrrelser av sikkerheten på Internett, tekniske problemer, streik, ulovlig tilgang og/eller intrusjon på serverne til nettsidene, all form for streik samt datamaskin- eller telefonhavari.

 

13. Kommersielle rettigheter og opphavsrettigheter

Nettsiden og dens ulike elementer, og spesielt innholdet (bilder, tekster, presentasjoner, merker, logoer, motiver, modeller osv.) i tillegg til den tilhørende programvaren, er beskyttet av opphavsretten og andre kommersielle rettigheter for eierne av disse rettighetene.

All bruk, reproduksjon, gjengivelse eller spredning av disse elementene, delvis eller i sin helhet, er strengt forbudt. Dette forbudet utelukker bruk i sammenheng med de juridiske bestemmelsene, som for eksempel kopier opprettet av kunden uten endring eller forfalskning av innholdet, og utelukkende for privat bruk.

 

14. Miljøvern

Vi minner om at du ikke må kaste elektrisk og elektronisk utstyr sammen med usortert, kommunalt avfall. Dette utstyret inneholder farlige stoffer med potensielle virkninger på miljøet og den menneskelige helsen.

Ved kjøp av et produkt, kan du returnere ditt gamle apparat av tilsvarende karakter til oss.

 

15. Reklamasjoner og kontakt

Ved reklamasjon, kan du ta kontakt med vår kundeservice:

EDITIONS ATLAS SA
Route des Dragons 7
CH – 1033 Cheseaux-sur-Lausanne, Sveits
Telefon kundeservice: 21 03 06 70
E-post: kundeservice.nor@editionsatlas.ch

Vær oppmerksom på at din kundebehandler vil snakke engelsk.

 

15. Gjeldende lov og domsmyndighet

Enhver bestilling gjort via nettsiden www.editionsatlas.no er underlagt norsk lov.    

I tilfelle tvist, har kun de sveitsiske domstolene jurisdiksjon.

 

Editions ATLAS
Vert for nettsiden:
CARDIWEB
14, rue Auber
75009 Paris France

Din handlekurv

Artikkel

antall

pris

Avbr.

Total ekskl. frakt

Fraktkostnad

Total