Kjære kunde,

Vi vil gjerne informere deg om at det nå ikke er mulig å bestille nye samlinger lenger.

Vi garanterer alle våre kunder samme kvalitet og tjenester som vi alltid har tilbudt, og forsikrer deg om at du kan fortsette å samle i din vanlige rytme.

Du kan fortsatt enkelt administrere samlingene dine ved å koble deg til kundesiden din. Det er enkelt: Skriv kundenummeret og navnet ditt, som oppført på fakturaen, nedenfor.

Gruppen vår, De Agostini, fortsetter å utvikle nye samlinger av modeller og byggesett, tilgjengelige på nettsiden ModelSpace, www.model-space.com, referanseside for alle tilhengere av modellbygging og miniatyrsamling. Vi har gleden av å anbefale produktene deres. Du kan besøke nettsiden deres direkte ved å klikke på banneren nedenfor.

Vi benytter anledningen til å takke deg for din tillit og lojalitet.

Les Editions Atlas

 

Har du en konto?
Identifiser deg!
Første besøk?
Opprett en konto med noen få klikk!

* Obligatoriske felter

Feil på tilkobling.

Har du glemt e-postadressen din?
For at vi skal kunne gi deg e-postadressen som ble registrert da du opprettet kundesiden din, ber vi deg vennligst å oppgi informasjonen nedenfor for å kunne identifisere deg.
Ofte spurte spørsmål
Hvor finner jeg kundenummeret mitt?
Kundenummeret ditt står på fakturaen som leveres med pakken din. Nummeret står øverst til venstre på fakturaen. Det består av 9 siffer før "/".
Har du glemt passordet ditt?
Vennligst oppgi e-postadressen du bruker til å koble deg til kundesiden din. Vi vil deretter sende deg en e-post til denne adressen for at du skal kun gjenopprette passordet ditt!

Din handlekurv

Artikkel

antall

pris

Avbr.

Total ekskl. frakt

Fraktkostnad

Total